Skip to content

Presentaties

Een belangrijk effect wat we met stichting BEN proberen te bereiken is dat iedere activiteit een positieve invloed heeft op hoe men tegen gehandicaptensport aan kijkt. Een belangrijk middel om dit te bewerkstelligen zijn onze presentaties: ervaren door te zien en luisteren. Wist je dat dit in veel gevallen slechts een neven-effect is gebleken? 

 

Sprekers van topniveau

Gertjan, Toine, Bo en Mustafa zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot sprekers van niveau. Zij weten met hun persoonlijke verhaal en zakelijke ervaring mensen in beweging te zetten en veranderen hiermee de beeldvorming rondom gehandicapten en gehandicaptensport. Dit doen wij voor zowel grote organisaties als kleine, maar altijd voor een lage prijs in verhouding tot de markt indien het doel in lijn is met die van de stichting.
BEN werkt aan de beeldvorming rondom gehandicaptensport en activeert.

Levensverhalen die inspireren

Iedere spreker heeft een eigen verhaal en kan op een unieke manier de groep activeren. Wij gaan graag met je in overleg om te kijken welke spreker het beste aansluit bij de doelstelling van jouw organisatie.

Bondscoach Gertjan van der Linden

Bondscoach Gertjan van der Linden neemt namens BEN regelmatig groepen mee om te vertellen over zijn manier van werken in de topsportwereld. Met presentaties op thuisbasis Papendal en door het gehele land weet hij menig groep te inspireren. Gertjan kan je alles vertellen over inspirerend leidinggeven. Hij helpt je de teambuilding binnen de organisatie te vergroten. Ook weet hij als geen ander hoe het is om te werken naar (nieuwe) doelen. Lees hier meer over Gertjan als spreker.

Lessen uit de Paralympische sport – Toine Klerks

Als spreker legt Toine als jonge directeur de link tussen authenticiteit, emotie en identiteit binnen de goede doelen wereld vanuit stichting Basketball Experience NL (BEN). Met zijn persoonlijke levensverhaal legt hij uit hoe je om kunt gaan met verandering, ook als dit een verandering is waar je zelf geen invloed op hebt gehad. Lees hier meer over Toine als spreker.

BEN je eigen held – Bo Kramer

Bo is ambassadeur, oftewel held, van Stichting Basketball Experience NL en vanuit die rol geeft ze ook presentaties en clinics. Ze is als geen ander in staat te motiveren, passioneren en inspireren. Ze laat zien dat elk nadeel een voordeel heeft en dat je er gewoon uit moet halen wat er in zit! Lees hier meer over Bo als spreker.
Bo Kramer als spreker

De kracht van uniek zijn – Mustafa Korkmaz

Als ambassadeur van stichting BEN laat Mustafa iedere week kinderen en volwassenen zijn sport ervaren en deelt hij zijn lessen uit de Paralympische sport. In zijn verhaal vertelt Mustafa hoe hij opbokst(e) tegen vooroordelen en hoe hij van ‘anders zijn’ zijn kracht heeft gemaakt. Lees hier meer over Mustafa als spreker.

Van korfbal naar rolstoelbasketbal -
Paul Toes

Op 18 jarige leeftijd ging ik even een broodje halen bij de McDonald’s. Onderweg zijn wij aangereden waardoor ik nu een defect linker onderbeen heb. Hierdoor moest ik noodgedwongen stoppen met mijn huidige sport (korfbal) en ook mijn toekomst plannen werden gewijzigd. Ooit ben ik begonnen met rolstoelbasketbal, een voor mij onbekende sport. Meer lezen over Paul als spreker? Dat kan hier!

De kracht van zelfacceptatie – Mariska Beijer

In 2018 uitgeroepen tot beste rolstoelbasketbalster van het WK, huidig Paralympisch-, Wereld- en Europees kampioen. De weg naar de top of uberhaupt topsport was een zware. Het omgaan met tegenslagen, chronische ziektes en ongeluk. Mariska weet dat toch om te buigen naar een kracht. Hoe ze dat doet? Lees hier meer over Mariska als spreker.  

Presentatie boeken

BEN jij benieuwd naar het verhaal van BEN? Via dit formulier vul je jouw wensen in en dan nemen wij contact met je op om het verder te bespreken. Tot snel!

Feitjes

icon_basketball
0
Mensen laten ervaren
icon_beker
0
Sporters ondersteund