Activiteiten

De beste manier om werelden bij elkaar te brengen is door te ervaren. Stichting BEN organiseert activiteiten voor alle doelgroepen met allerlei verschillende doelstellingen.

Zo kun je evenementen bezoeken voor breedtesport en topsport, maar ook clinics rolstoelbasketbal als teambuilding activiteit of bedrijfsuitje organiseren. Ben je zelf rolstoelgebruiker? Wil je kennismaken met verschillende sporten of eerst zelfstandiger en onafhankelijker worden? Sluit dan aan bij de cursussen rolstoelvaardigheid i.c.m. sport. Leer drempels nemen, vallen en balanceren onder leiding van ervaren instructeurs en ontmoet ook andere rolstoelgebruikers!

Een andere vorm van ervaren is het meemaken van presentaties. Presentaties over wat sport kan betekenen, maar ook over welke lessen we kunnen trekken uit de Paralympische sport. Coach Gertjan van der Linden, manager Toine Klerks en rolstoelbasketballers Bo Kramer en Mustafa Korkmaz hebben al veel gezien en meegemaakt in de sportwereld. Allen weten inmiddels wat winnen en verliezen is, op sportgebied maar ook op persoonlijk vlak. Zij delen graag hun verhaal met anderen. Een waardevolle en inspirerende presentatie kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een clinic om de ervaring compleet te maken!

Ontwikkeling

Toine Presentatie

Presentaties