Support BEN

Stichting Basketball Experience NL (BEN) heeft een duidelijke missie: rolstoelbasketbal als meeste vanzelfsprekende gehandicapten- én topsport. Om de beeldvorming rondom rolstoelbasketbal te verbeteren wil BEN zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat rolstoelbasketbal is.

BEN houdt er niet van om een hand op te houden voor financiële middelen. Toch kunnen ook wij niet zonder supporters. Als trouwe* supporter van BEN wordt je lid van een actieve community. Je bent als eerste op de hoogte van de activiteiten van BEN, profiteert van leuke kortingen en hebt voorrang bij evenementen. En dan hebben we het nog niet eens over de maatschappelijke betrokkenheid gehad.

Jouw bijdrage komt ten goede aan projecten die in de lijn en visie zijn van onze stichting. Wij ondersteunen sporters met een lichamelijke beperking die rolstoelbasketbal beoefenen. We doen dat door middel van materiaal, maar ook door middel van financiele ondersteuning, coaching en advisering. Daarnaast zijn de bijdrages van onze donateurs en supporters bedoeld om activiteiten, evenementen en projecten die de beeldvorming op gehandicaptensport positief beïnvloeden te ondersteunen of te initiëren.

BEN jij onze nieuwe supporter?

Ja, ik BEN