Rolstoelbasketbal ervaren door te zien en luisteren

Beeldvorming rondom gehandicaptensport

Een belangrijk effect wat we me stichting BEN proberen te bereiken is dat iedere activiteit een positieve invloed heeft op hoe men tegen gehandicaptensport aan kijkt. Een belangrijk middel om dit te bewerkstelligen zijn onze presentaties: ervaren door te zien en luisteren.

Sprekers van topniveau

Gertjan, Toine, Bo en Mustafa zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot sprekers van niveau. Zij weten met hun persoonlijke verhaal mensen in beweging te zetten en veranderen hiermee de beeldvorming rondom gehandicapten en gehandicaptensport. Dit doen wij voor zowel grote organisaties als kleine, maar altijd voor een lage prijs in verhouding tot de markt indien het doel in lijn is met die van de stichting.
BEN werkt aan de beeldvorming rondom gehandicaptensport en activeert.

Levensverhalen die inspireren

Onze presentaties bestaan uit levensverhalen van onze sporters gericht op onderwerpen als verandering, identiteit, inclusie, out of the box denken en keuzes maken. Internationals Jitske Visser, Mustafa Korkmaz en Bo Kramer waren dit jaar de gezichten van onze presentaties op scholen en bij bedrijven.

Bondscoach Gertjan van der Linden

Ook vrouwen-bondscoach Gertjan van der Linden neemt namens BEN regelmatig groepen mee om te vertellen over zijn manier van werken in de topsportwereld. Met presentaties op thuisbasis Papendal en door het gehele land weet hij menig groep te inspireren. Gertjan kan je alles vertellen over inspirerend leidinggeven. Hij helpt je de teambuilding binnen de organisatie te vergroten. Ook weet hij als geen ander hoe het is om te werken naar (nieuwe) doelen.

Presentatie boeken

BEN jij benieuwd naar het verhaal van BEN? Via dit formulier vul je jouw wensen in en dan nemen wij contact met je op om het verder te bespreken. Tot snel!

Feitjes

2000
Mensen laten ervaren
0
Sporters ondersteund
    0
    0