Skip to content

IK BEN boeklancering

9 juni was de boeklancering van IK BEN, een boek met succesverhalen vanuit een nieuw perspectief. Met dit boek willen wij mensen met een beperking motiveren en inspireren om je te ontwikkelen en niet thuis te blijven zitten.

Het eerste boek werd overhandigd door directeur Toine Klerks aan zijn moeder, een ode voor haar veerkracht, bezieling, liefde en doorzettingsvermogen.

Tussen het meergangendiner door werden de hoofdpersonen geïnterviewd waarbij de inzichten van elk verhaal werd uitgelicht.  Bij elk moment werd een nummer – uitgekozen door onze hoofdpersonen – live ter horen gebracht. Dit zorgde voor mooie momenten in Kapel de Vossenberg.

Een greep van de impactvolle quotes van gisteravond:

“Als jij zegt dat ik het niet kan, dan zal ik je laten dat ik het wél kan.” – Klazina Kooiman, universitair hoofddocent Erasmus MC

“Ik denk juist dat een handicap ons goed kan leren dat je niet altijd succesvol hóéft te zijn. Dat je het niet-succesvolle moet omarmen. En als je dát kunt, denk ik dat je succesvol bent.” – Mari Sanders, filmregisseur

“Als je groots durft te dromen, groots durft te denken, kun je alles.” – Elianne Speksnijder, model

“Natuurlijk moeten er dingen opgelost worden om onze maatschappij inlcusiever te maken. Maar daar spelen we zelf een belangrijke rol in. Inclusief doen we samen.” – Arjo Wijnhorst, founding father Uniek Sporten.

Wij genieten nog na van de geweldige avond met een voorproefje van de foto’s door @adaptablefotografie

Benieuwd naar de 12 verhalen? Bestel nu via onze webshop