Skip to content

TvdW Administratiekantoor verlengt sponsorschap Stichting BEN

We zijn ontzettend blij aan te mogen kondigen dat TvdW administratiekantoor ook het komende jaar weer als trouwe sponsor doorzet! Een bijzondere samenwerking waar beide organisaties van elkaar leren, met een lach en met een traan. Altijd goed gehumeurd personeel met een kantoor dat overloopt van gastvrijheid.

Alweer 4 jaar geleden startte de samenwerking van Twan en Toine. Niet alleen een goede match qua naam, maar vooral een goede match vanwege de liefde voor sport. Twan zorgde met zijn administratiekantoor ervoor dat stichting BEN boekhoudkundig ook de groei bij kon benen die stichting BEN door maakte. Van grote internationale projecten, subsidievraagstukken, ANBI status en CBF keurmerk tot het kopen van een eigen pand! Toine leerde van Twan hoe de financiële administratie in elkaar hoort te zitten en dit is een belangrijke basis van de stichting. Transparante administratie en duidelijke verantwoording naar bestuur en publiek is als stichting een groot goed.

De ondertekening in 2017, toen nog op de eerste verdieping van TvdW Administratiekantoor

 

Door een ongeval kwam Twan een tijd terug zelf in een rolstoel terecht en ondervind eigenlijk dagelijks de uitdagingen van de doelgroep van stichting BEN. ‘De veerkracht van Twan is typerend, hij blijft positief en houdt met zijn personeel het bedrijf goed draaiende na een verhuizing naar een rolstoel-toegankelijke locatie. Een locatie waar ik me overigens altijd zeer welkom voel, ik ken geen administratiekantoor of accountant waar de deur zover open staat en waar je altijd terecht kan’, zegt stichting directeur Toine Klerks. De familiaire sfeer op kantoor in combinatie met professioneel presteren is een sfeer die past bij stichting BEN, wat ook op boekhoudkundig vlak en financiële verantwoordelijkheid steeds groter groeit.

‘Wij willen de stichting blijven ondersteunen en ik kan me nu weer vaker persoonlijk inzetten om dit ook in uitvoerende werkzaamheden te doen. Waarom? Bij deze stichting heb ik simpelweg een warm gevoel,’ vertelt Twan van de Wiel. Het sponsorschap breidt zich verder uit, passend bij de situatie en de potentie van Basketball Experience NL. Twan kijkt er naar uit het nieuwe pand van stichting BEN in Sprang Capelle te bezoeken. Het liefst zelfstandig met de handbike. ‘Maar daar moet ik nog wat meer voor oefenen’, glimlacht hij.

Wij zijn Twan en zijn personeel erg dankbaar, het TvdW logo krijgt dan ook een mooi plekje op het nieuwe kantoor kantoor. Op naar meer mooie activiteiten in de toekomst!

Twan van de Wiel in zijn nieuwe kantoor, gelijkvloers en rolstoelvriendelijk. 

Recente berichten

Handige links

BEN op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwbrief en BEN altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Uitslagen eerste speelronde | 23 september 2023 | Friendship Center Amsterdam


Sunrise Medical Braves – Stella Artois Leuven Bears                  
Zedelgem Lions – SC DeVeDo                                                              
SC DeVeDo – BC Ninane                                                                      
Stella Artois Leuven Bears – R.B.V.M.                                             
HUBO Limburg United – Only Friends                                             
BC Oostende – SC Antilope                                                                     
R.B.V.M. – Zedelgem Lions                                                                      
BC Ninane – Sunrise Medical Braves                                                      
Only Friends – BC Oostende                                                                 
SC Antilope – HUBO Limburg United                                                


36-67
58-54
53-63
43-67
66-50
42-76
75-68
66-38
68-42
72-53