Skip to content

Stichting BEN verwelkomt stagiair Minck

Een nieuw gezicht bij stichting BEN, stagiaire Minck stelt zich aan je voor. 

Mijn naam is Minck Wouters, vanaf 1 februari 2021 loop ik vier dagen in de week stage bij Stichting BEN (Sitness). Mijn stage duurt tot en met 14 mei 2021.

Ik ben een 23 jarige student, wonend in ’s-Hertogenbosch. Ik studeer aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch, waar ik de studie Associate Degree Marketing Management volg. Bij Stichting BEN ga ik mij bezig houden met het benaderen van potentiële klanten voor het project Sitness. In mijn onderzoek focus ik me op het onderscheidend vermogen van Sitness en wie haar concurrenten zijn.

Stichting BEN heeft mij aangenomen als stagiair sales medewerker voor Sitness. Dit sprak mij erg aan, omdat ik op zoek was naar een stage plek op het sales gedeelte. Doordat Stichting BEN een kleine organisatie is, heb ik de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te hebben in de sales. Stichting BEN is maatschappelijk betrokken en dat maakt het sales gebied interessant. De stichting spreekt mij aan, met waar ze voor staan en wat ze allemaal doen voor bijvoorbeeld rolstoelbasketballers en mensen met een beperking in het algemeen. Ik heb er zin in!