Skip to content

Rolstoelbasketbalsters presenteren online Bingo

Alle Netflix series al gezien? Niks interessants op tv? Dan maar een ouderwets potje Bingo! Op zaterdagavond 16 mei 2020 om 19:30 uur presenteren rolstoelbasketbalsters Bo Kramer en Mariska Beijer de online Big BEN Bingo.

Voorwaarden & inschrijven
Meedoen is voor iedereen gratis, mits je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief. Het is belangrijk dat je het juiste e-mailadres opgeeft, aangezien hier de bingokaart en de link naar de livestream naar wordt verstuurd. Zorg tijdens de bingo ervoor dat er stabiel internet is en natuurlijk mag een goed humeur niet ontbreken. Het programma dat we gebruiken voor de livestream is het programma Zoom.

Regels & prijzen
De bingo wordt gespeeld met één bingo kaart, welke is verkregen in de mail. Er worden meerdere ronden gespeeld, met bijpassende prijzen. De presentatoren zorgen ervoor dat de nummers genoemd worden en deze kan worden afgestreept op de bingo kaart. Wanneer iemand een bingo heeft wordt de kaart laten zien aan de presentatoren. Als er een juiste bingo is wordt er contact opgenomen met de winnaar en de prijs wordt opgestuurd. Bij een valse bingo moet er natuurlijk gezongen worden!

Inschrijven kan via deze link.

Presentatoren
Big BEN Bingo zal worden gepresenteerd door rolstoelbasketbalsters Bo Kramer en Mariska Beijer. Zij beantwoorden tevens vragen van deelnemers die je via de chat kunt insturen. Een digitale meet & greet dus onder het genot van een spelletje, terwijl je ook nog kans maakt op mooie prijzen!