Skip to content

PePe Travel – nieuwe partner Stichting BEN

Wij, Stichting Basketball Experience Nederland, verwelkomt PePe Travel als partner. Sinds kort hebben wij Stichting Basketball Experience Nederland en PePe Travel als partner aan zich verbonden. Beide partijen hebben daartoe onlangs in het nieuwe pand van stichting BEN in Sprang Capelle het contract getekend.

Stichting BEN is de organisatie van Toine Klerks en Gertjan van der Linden die dagelijks bezig is met het rolstoelbasketbal in Nederland te promoten om de beeldvorming te veranderen voor sporters met een beperking. Tevens verkopen ze en meten ze sportrolstoelen aan voor de juiste prijs met een goed advies en daarnaast worden er door het gehele land clinics verzorgt om de rolstoelsporten in Nederland bekendheid te geven en toegankelijk te maken.

PePe Travel is in 2020 gestart met het aanbieden van vakantie- en vrije tijdspakketten in de regio Torrevieja/Alicante in Spanje. Daarnaast organiseren en verzorgen zij via de unit PePe Travel Sport sportpakketten zoals trainingskampen en clinics op het 300.000m² grote Sportcentrum van Torrevieja.

Louis Poncin, directeur van PePe Travel en PePe Travel Sport zette in het bijzijn van Gertjan van der Linden, directeur van stichting BEN, zijn handtekening onder het contract. “Als organisator van sportreizen en vakanties naar het mooie, puur Spaanse en voor Nederlanders relatief onbekende Torrevieja wilden mijn vrouw Mecheline Leijten en ik iets meer bieden voor alle Nederlanders”, aldus Louis. “Via een wederzijdse vriendin kwamen wij vorig jaar in contact met Gertjan, hadden direct een goeie klik met elkaar en al brainstormend kwamen we tot de conclusie dat het organiseren van stages, clinics, trainingskampen, etc in Torrevieja voor rolstoelsporters 100% paste in onze plannen en wensen om ook voor deze doelgroep iets moois te kunnen bieden.”

Gertjan: “Al pratend met Mecheline en Louis merkte ik al snel, dat hun aanbod van accommodaties en trainingsfaciliteiten op de Ciudad Deportivo in Torrevieja perfect zou zijn om bv. trainingsstages voor het Nederlands dames rolstoelbasketbal team te organiseren. Daarnaast bleken zij zo enthousiast over het doel van de stichting, dat zij direct aanboden partner te worden en zo hun warm hart concreet wilden omzetten in een bijdrage aan de bedrijfsvoering”.

Kortom: een grote kans op een jarenlange, succesvolle samenwerking, die met het tekenen van het partnercontract een solide basis voor de toekomst heeft gekregen.