Skip to content

De ultieme Papendal ervaring

Een dag vol verrassingen waarbij je vooraf niet weet wat je kan verwachten. Rabobank Bommelerwaard ging met een aantal van haar klanten voor de ultieme Papendal ervaring. Na een rondleiding over Papendal hebben zij een clinic rolstoelbasketbal gevolgd gegeven door Bo Kramer en Toine Klerks.

“Bij deze clinic begint iedereen op 0. Niemand kan in een rolstoel rijden.” Zo startte Toine de uitleg. De deelnemers van de clinic zijn weliswaar allemaal klant bij de Rabobank Bommelerwaard, maar onbekenden van elkaar. Het is al een hele prestatie om de rolstoel onder de knie te krijgen en de teamprestatie die uiteindelijk is weggezet is dan ook bewonderenswaardig. Samen iets bereiken!

Held van BEN, Bo Kramer heeft met haar verhaal ook een onuitwisbare indruk gemaakt. De Rabobank focust zich op jong talent en ondernemerschap. De positieve en optimistische instelling van Bo zijn van grote inspiratie geweest. Een jonge meid die haar verhaal al zo goed weet over te brengen op volwassenen en ondernemers. Doorzetten, durven en ondernemen.

Na afloop was er tijdens het diner nog tijd voor 1:1 gesprekjes met Bo en Toine en dit heeft een mooie verdieping aan de dag gegeven. Vol inspiratie gingen de ondernemers uit de Bommelerwaard weer naar huis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee.