Agenda

Rolstoelbasketbal ervaren? Kijk hier waar en wanneer dat kan. Onze evenementen, clinics, presentaties en wedstrijden vind je terug in de agenda.

We organiseren tweejaarlijks de Dutch Battle (een internationaal 8-landentoernooi) en het All Star event. Beiden steeds op andere locaties. Ook 3×3 basketbaltoernooien komen regelmatig voorbij, daarnaast zijn openbare clinics en presentaties geen uitzondering! BEN jij er een keer bij?

Events

Dutch Battle Nieuwegein 2018

Tijdens de Dutch Battle nemen 6 landen het tegen elkaar op. De ultieme voorbereiding op het WK en de laatste kans om onze Nederlandse teams in actie te zien. Misschien kijk je wel naar de nieuwe wereldkampioen? Meer informatie en aanmelden via Facebook.

NL Rolstoelbasketbal

Wedstrijden

WK Rolstoelbasketbal 2018

De Nederlandse rolstoelbasketbal teams zijn volop in voorbereiding voor het aanstaande WK in Hamburg. Op het afgelopen EK wisten beide teams zich te plaatsen voor de wereldkampioenschappen. De vrouwen werden Europees kampioen, terwijl de mannen hun prestatie van 2015 evenaarden: brons.

Van 16-26 augustus zal in Hamburg de volgende topprestatie geleverd moeten worden. De teams gaan ten strijde onder het motto: ‘To battle is our nature’.

16-26 augustus 2018

Hamburg

BEN Supportersbus

Events

BEN Supportersreis WK Hamburg

De supportersbus vertrekt op 24 augustus naar Hamburg om de laatste 3 dagen van het WK mee te maken! Support onze helden Mustafa Korkmaz + Bo Lisa Kramer en de rest van de spelers van coaches Gertjan van der Linden en Cees van Rootselaar. Aanmelden voor deze reis is helaas niet meer mogelijk. Volg ons via Facebook, Instagram en Twitter en blijf op de hoogte van onze avonturen in Hamburg.

24-26 augustus 2018

Hamburg

Cursus rolstoelvaardigheden

Cursus

Rolstoelvaardigheden

Vanaf zaterdag 29 september 2018 vinden er in totaal vijf rolstoeltraining plaats in Sporthal De Drie Linden, in Prinsenbeek. Van 10.30 tot 12.00 uur worden de deelnemers bekend gemaakt met slimme handigheidjes. Iedereen die rolstoelafhankelijk is, meer zelfvertrouwen wilt krijgen en benieuwd is welke sportmogelijkheden er zijn kan zich gratis aanmelden. Dit kan door te mailen naar info@sportloketwestbrabant.nl.

Iedere zaterdag vanaf 29 september tot 3 november 2018

0
0