Join our team!

Super dat je ons team wilt versterken! We zijn benieuwd naar welke functie het best bij je past. Na het invullen van het aanmeldingsformulier komen we snel bij je terug om te kijken naar beschikbaarheid en concrete invulling van de functie. Let op: aanmelden betekent niet dat je definitief in het team zit.

De floormanager is verantwoordelijk voor het totale draaiboek behorend bij een wedstrijd. Dit gaat van de technische zaken op de vloer t/m het aansturen floor-assistents.

Beschikbaarheid: een of meerdere dagen in de periode 30 juni – 4 juli van 15:00-22:00 uur en 6-7 juli van 10:00-18:00 uur.
Taal: Nederlands, Engels is een pré.
Rijbewijs: nee
Accommodatie: niet van toepassing.
Reiskosten: worden vergoed.
Basketball-ervaring: vereist

De floor-assistents zijn verantwoordelijk voor het schoon houden van het basketbalveld. Tijdens de wedstrijd betekent dat dat natte plekken droog gemaakt dienen te worden en dat de teams van voldoende water zijn voorzien. Daarnaast zorgen de floor-assistents er voor dat de wedstrijdrolstoelen op tijd klaar staan voor het spelende team.

Beschikbaarheid: een of meerdere dagen in de periode 30 juni – 4 juli van 15:00-22:00 uur en 6-7 juli van 09:00-18:00 uur.
Taal: Nederlands, Engels is een pré.
Rijbewijs: nee
Accommodatie: niet van toepassing.
Reiskosten: worden vergoed.
Basketball-ervaring: niet vereist

De DJ zorgt ervoor dat hij / zij de sfeer en in brengt en samen met de speaker het publiek mee krijgt. We zijn benieuwd naar jouw DJ skills! Bij een wedstrijd is er muziek voor de wedstrijd, in time outs, tijdens de pauze en na de wedstrijd. Beschikbaarheid: minimaal een dag 30 juni – 7 juli (m.u.v. 4 juli) tussen 15:00 – 22:00 uur.
De speaker werkt nauw samen met de DJ en de floor manager, het aankondigen van teams maar ook het aanzwengelen van het publiek. Enige ervaring bij sportwedstrijden is bij deze functie wel een pré. Beschikbaarheid: minimaal een dag 30 juni – 7 juli (m.u.v. 4 juli) tussen 15:00 – 22:00 uur.

Aanmelden

Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen? Stuur dan een E-mail naar ecwa2019@basketballexperience.nl