Skip to content

Venues

Sportlocatie

Topsportcentrum Rotterdam
Van Zandvlietplein 20
3077 AA Rotterdam

Alle wedstrijden en trainingen vinden plaats in het Rotterdam Topsportcentrum. Dit sportcentrum heeft in totaal vier zalen. In de grootste zaal op de begane vloer wordt het European Championship 2019 wheelchair basketball women gehouden. Deze hal heeft een capaciteit voor 2400 toeschouwers.

Parkeren kan gratis op de grote parkeerplaats gelegen bij het Rotterdam Topsportcentrum en voetbalstadion De Kuip. De locatie is ook makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

Daarnaast biedt de locatie onderdak aan het LOC-kantoor, rolstoelopslag, vrijwilligersruimte, IWBF-kantoor en persruimte, VIP-ruimte en een fan bar tijdens het EK.

Afstanden:
Rotterdam The Hague Airport: 19km – 20 min.
Schiphol: 70km – 45 min.
Team- en IWBF hotel: 8km – 10 min.
Centrum Rotterdam: 6km – 12 min.

Hotel – Team en IWBF Hotel: Van der Valk Ridderkerk

Hotel Van der Valk Ridderkerk
Krommeweg 1
2988 CB Ridderkerk
Het in 2007 geopende Van der Valk Hotel Ridderkerk is gelegen aan één van de grootste verkeersknooppunten van Nederland op een steenworp afstand van wereldstad Rotterdam. De entree van Van der Valk Hotel Ridderkerk heeft een entree die zonder hulp toegankelijk is voor gasten die minder valide zijn.

Van der Valk Hotel Ridderkerk is in meerdere opzichten een nieuwe ontwikkeling. De meest opvallende en verrassende vernieuwing is wellicht de vorm van het gebouw, maar ook in het gebouw zijn veel nieuwe ideeën verwerkt. Bij het ontwerpen van Van der Valk Hotel Ridderkerk is uitgegaan van drie basisgedachten: gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency. Deze drie kernwoorden komen tot uiting in een product met een maximale beleving voor onze gasten en een minimale belasting van de omgeving en het milieu.

U vindt Van der Valk Hotel Ridderkerk onder de rook van Rotterdam aan de A15, afrit 20. Een ideale uitvalsbasis voor uw bezoek aan het centrum van Rotterdam, Ahoy of de Europoort. Van der Valk Hotel Ridderkerk heeft op 29-6-2007 officieel haar deuren geopend.

Afstanden:
Rotterdam The Hague Airport: 23km – 20 min.
Schiphol: 75km – 50 min.
Team- en IWBF hotel: 8km – 10 min.
Centrum Rotterdam: 13km – 17 min.

venue_ek_1.jpg
7fb739f3e51a80d5aadb073ae31d59c1.jpeg