Ervaar
rolstoelbasketbal
tijdens onze clinics

Bedrijven

In een bedrijfsclinic ervaren werknemers hoe het is om te basketballen vanuit een rolstoel. Door het inkopen van een clinic steunt u ons goede doel. De clinics kunnen afgestemd worden op uw wensen, zo kan de nadruk gelegd worden op teamwork van uw werknemers, doorzettingsvermogen, bewustwording van het maatschappelijk doel, energizing en ontdekken van elkaars kwaliteiten. De clinic kan gecombineerd worden met een lezing van bondscoach Gertjan van der Linden, die als 4-jarige zijn benen verloor en vervolgens helemaal opgegaan is in de gehandicaptensport. Hij won meerdere medailles op de Paralympics als basketballer en zwemmer, maar werd ook coach van een valide eredivisie basketbalteam en functioneert tegenwoordig als hoofdcoach rolstoelbasketbal van de natonale heren en dames selectie.

Mocht het bedrijf helemaal enthousiast zijn na de clinic, dan kunnen bedrijven zich inschrijven voor het rolstoelbasketbal bedrijventoernooi.

Wilt u nog meer diepgang met de clinic rolstoelbasketbal? Richt u bijvoorbeeld eens op verandermanagement en op gedrag van uw werknemers door de theorie├źn van Management Drives, te combineren met de praktische ervaringen van een clinic rolstoelbasketbal. Lees verder op deze pagina.