Ervaar
rolstoelbasketbal
tijdens onze clinics

Mustafa Korkmaz tekent als held van BEN

Vandaag (1 september 2017, red.) tekende Mustafa Korkmaz zijn heldencontract voor stichting Basketball Experience NL (BEN). Mustafa zet zich in het komende jaar in om rolstoelbasketbal de meest vanzelfsprekende sport binnen de gehandicaptensport te maken. Dat doet hij door het geven van clinics, presentaties, het bezoeken van clubs en het bijwonen van meerdere activiteiten die het energieke no-nonsens beleid van stichting BEN onderstrepen. Stichting BEN ondersteunt hem met materiaal, opleiding, advisering en coaching.

Het ambassadeurschap bij BEN geeft Mustafa mogelijkheden zichzelf te ontwikkelen op maatschappelijk gebied, maar ook om zijn focus te houden op zijn sportcarrière. ‘Met stichting Basketball Experience NL hoop ik hier een mooie balans in te vinden. De ideeën van de stichting passen perfect bij mijn beeld dat ik van rolstoelbasketbal heb en hoe ik de ontwikkeling van de sport voor me zie, als ik daar op deze manier aan kan bijdragen is dat geweldig!’ aldus Mustafa.

Directeur Toine Klerks legt uit: ‘Met Mustafa in de ambassadeursrol hebben we iemand in huis die een breed publiek kan bereiken. Als Mustafa het veld op rijdt, maakt hij al indruk voordat hij de bal op heeft gepakt. Niet omdat hij twee benen mist, maar vanwege zijn uitstraling en persoonlijkheid. Hij kan mensen inspireren en motiveren.’

Meer lezen over Mustafa in zijn BEN-profiel? Lees verder…

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief