Ervaar
rolstoelbasketbal
tijdens onze clinics

Stichting BEN ondersteunt Abraham Mamu op het CTO Papendal

We volgen Abraham al geruime tijd, de uit Sudan afkomstige tiener maakte dit jaar de overstap naar het CTO team van Papendal. Daar traint hij onder leiding van CTO coach Irene Sloof, woont hij zelfstandig op kamers en gaat nu aan de slag met zijn volgende stap: beter Nederlands leren en school. Twee interessante uitdagingen.

 

unknown

Stichting Basketball Experience NL staat garant voor de kosten die het CTO met zich mee brengt en leverde vorige week zijn nieuwe rolstoel af op Papendal, zijn nieuwe thuis. Waar hij bij de start van het nieuwe CTO-jaar ook zijn trainingstenue ontving. Hiervoor speelde en trainde Abraham in Leiden en ging hij naar school in Den Haag. Echter nu hij ouder is zal hij naar een vervolgopleiding moeten, in combinatie met het CTO Papendal probeert hij zijn droom als rolstoelbasketballer waar te maken en tegelijkertijd zich op meerdere gebieden te ontwikkelen.

 

Wij wensen Abraham veel succes!

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief